Labrador Handboek Review (Jan Jacobs)

Wil jij ook een lieve Labrador die echt naar je luistert?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Cover Labrador Handboek

Voordat je het “Labrador Handboek” gaat kopen, is het belangrijk om te weten of het product voldoet aan je verwachtingen. Denk jij er over om een Labrador aan te schaffen? Of misschien heb je al een Labrador in huis en wil je graag tips en adviezen over het trainen en opvoeden? Dan is het “Labrador Handboek” misschien wel iets voor jou.

Aangezien de titel een hele mond vol is, hebben wij deze verkort tot “Labrador Handboek”.

Er worden verschillende producten digitaal aangeboden voor hondenliefhebbers. Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador is er daar één van. In deze review gaan wij kijken of dit e-book voldoet en betrouwbaar is. Benieuwd? Lees dan snel verder….

Inhoudsopgave

Wie is Jan Jacobs?

Jan Jacobs is de auteur van Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador. Jan is naar eigen zeggen al zo’n 27 jaar betrokken bij het opvoeden en verzorgen van Labradors.

Nadat Jan zijn eerste Labrador had aangeschaft ging het niet zoals hij had verwacht en het liep behoorlijk mis. Zijn Labrador wilde niet luisteren naar hem en vertoonde gedragsproblemen.
Na van alles geprobeerd te hebben is hij dan ook op onderzoek uitgegaan om alles te weten te komen over de Labrador.

Zijn kennis die hij door de jaren heen in de praktijk heeft opgedaan, deelt hij nu via ‘Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador’.

Labrador pup

Als je ‘Het Complete Handboek voor een Labrador’ aanschaft krijg je:

Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador

Het handboek is een digitaal e-book. Deze ontvang je na betaling in je e-mail zodat je deze kan downloaden. Je kunt dus direct na je aankoop aan de slag met de tips uit het handboek.
Dit e-book bestaat uit 50 pagina’s, waarin van A t/m Z alles over de Labrador beschreven wordt. Van raskenmerken en aanschaf tot de snelste manier om je Labrador te trainen. Ze wijden zelfs uit over het fokken van de Labrador.

Geen enkel e-book is compleet zonder bonussen. Deze zal ik hieronder benoemen.

Bonus 1: ‘Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy’ 

Dit e-book bevat 13 pagina’s en bevat een aantal nuttige tips die je kunt gebruiken bij de opvoeding van je puppy.

Bonus 2:  ‘Je hond de baas’

Dit e-book gaat in op de relatie tussen jou en je hond, en vertelt je dat jij ten alle tijde de baas dient te zijn en waarom. Hoe en waarom? Lees je in dit e-book wat bestaat uit 28 pagina’s.

Bonus 3: ‘Honden Training Geheimen’

Hoe sneller je een Labrador hebt die ook echt luistert hoe beter toch? In dit e-book leer je het proces van het trainen zodat je sneller een lieve Labrador die niet alleen lief is maar ook echt naar je luistert. Dit ebook telt 18 pagina’s.

Bonus 4: ‘Simpele technieken om je hond te laten komen als je roept’

Als je je hond roept, wil je ook dat hij of zij bij je komt toch? Je ontvangt hiervoor 8 praktische maar simpele technieken.

Bonus 5: ‘Levenslange updates’ 

Je krijgt levenslang automatisch de nieuwe hoofdstukken, nieuwe onderwerpen of aanbevelingen toegezonden.
Hier hoef je dus niks voor te doen, je ontvangt deze automatisch per e-mail.

Wat kun je van ‘Het Complete Handboek voor een Labrador’ verwachten? 

Het e-book is erg uitgebreid. Hierin word het A t/m Z van de labrador besproken.
Om je een indruk te geven van wat je kan verwachten, zal ik hieronder een aantal onderwerpen noemen die o.a aan bod komen in ‘Het Handboek’.

Hoe je een Labrador pup leert om alleen te zijn

Je moet even weg en je pup moet leren om alleen te blijven. Hoe je dit kunt opbouwen, zonder dat je buren overlast hiervan ervaren lees je in dit onderwerp.

Hoe je ervoor zorgt dat je Labrador pup de eerste nacht goed doorslaapt

Je hebt je pup opgehaald en is al een beetje gewend aan zijn nieuwe omgeving, maar dan komt de eerste nacht eraan. Hoe je ervoor kan zorgen dat de eerste nacht rustig verloopt, leer je in dit gedeelte.

Hoe je voorkomt dat je Labrador uren blijft blaffen

Er is niks zo vervelend dat als je nog maar net de deur uit bent, je Labrador begint te blaffen en niet meer ophoudt met blaffen totdat je terugkomt. In dit gedeelte van het e-book ga je ontdekken hoe je dit kunt voorkomen.

Hoe je voorkomt dat je Labrador tegen je opspringt

Een Labrador is een vrolijke, enthousiaste hond die vooral opspringt bij het zien van vreemde mensen. Niet iedereen zal hiervan gediend zijn. In dit gedeelte ga je leren hoe je dit kunt voorkomen.

Hoe je op een veilige manier op pad gaat met je Labrador pup

Je wilt natuurlijk op een veilige manier met je pup op pad. Wat te doen als je pup in contact komt met andere honden of met kinderen? Hierover lees je in dit gedeelte van het e-book.

Voor- en nadelen van castratie of sterilisatie bij de Labrador

Je Labrador wel of niet laten castreren of steriliseren? In dit onderwerp worden de voor- en nadelen hiervan uitgelegd.

Hoe je de kans op kreupelheid kunt verkleinen bij je Labrador

Je wilt natuurlijk niet dat jouw kleine viervoeter iets overkomt. Vooral het eerste jaar zijn ze kwetsbaar. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen. Hoe je kreupelheid kan voorkomen lees je in dit gedeelte.

En nog veel meer onderwerpen…..

Wat is de prijs?

Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador

De prijs van ‘Het Complete Handboek’ inclusief de 5 bonussen is nu tijdelijk €37,-

Dit is een goede prijs voor wat je krijgt, zeker inclusief de bonussen.

Voor een puppy cursus van 8 lessen ben je namelijk al snel zo’n €150,- euro kwijt.

De bonussen hebben een waarde van €9,95 per stuk.

Niet goed, geld terug garantie

Er wordt een ‘Niet goed, geld terug garantie’ gegeven van maar liefst 60 dagen. Je kunt het dus geheel zonder risico uitproberen, en kijken wat jij er van vindt.

Eindoordeel

De prijs en de kwaliteit is goed te noemen.
Je kunt het e-book 60 dagen zonder risico uitproberen, je hebt dus een aanzienlijke testperiode. 
Voor iedereen die net een Labrador pup heeft gekocht of al een wat oudere Labrador in huis heeft die niet goed luistert is dit e-book een aanwinst. Wij kunnen dit e-book dan ook van harte aanbevelen.

Bestel ‘Het Complete Handboek voor een Labrador’ met korting.

Ga naar de kortingspagina!

Mocht je nog vragen hebben of heb je ervaringen met ‘Het Complete Handboek Voor Een Gezonde Gelukkige En Gehoorzame Labrador’, laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Miranda van den Broek
Reviewsclub.nl is opgericht voor iedereen die gebruikerservaringen over producten en diensten wil lezen. Op deze website lees je dan ook mijn persoonlijke gebruikerservaring met het product, die jou kan helpen om de juiste beslissing te maken. Reviewsclub heeft alle producten persoonlijk getest om jou van een betrouwbare en onafhankelijke review te voorzien. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Gerelateerde reviews :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *